maart 2021

Rouwcentrum Culemborg is een onafhankelijk rouwcentrum. Een rouwcentrum waar alles aanwezig is voor een volledig verzorgde uitvaart. Volledig nu ook met de TroostBoxX. 

http://www.rouwcentrumculemborg.nl

01 februari 2021

Vanaf 1 februari kan je bij de TroostBoxX ook een “Direct aan de slag” pakket bestellen. Het pakket bestaat uit: 1 schaar, 8 tubes met verschillende kleuren verf, 1 penseel, 1 palet, 1 tube lijm, vlinders-stickers, letters-stickers, 1 permanent zwarte stift en een pen. Met deze materialen kan je alvast een begin maken om jouw TroostBoxX op te pimpen. Bij aanschaf van enkele producten heeft de TroostBoxX Make a Wish gesteund. 

 

10 september 2020

Laatst heb ik een uitvaart begeleid waarbij ik de bus van  ROUWBUS Direct heb ingezet www.rouwbusdirect.nl. Hierdoor ben ik in contact gekomen met Robert Kool van Rouwcentrum Culemborg www.rouwcentrumculemborg.nl en Remco Hol van Uitvaartverzoging Remco Hol  www.uitvaartverzorgingremcohol.nl en van RH Thanatopraxie & overledenzorg https://thana.nl/

Een leuke ontmoeting gehad.

 

5 September 2020

De TroostBoxX, Aftelkalender met pictogram stickers en Praatplaten kunnen vanaf nu gemakkelijk besteld worden via de nieuwe webshop! Hierin kan aangevinkt worden of u de bestelling vooraf betaalt of betaalt bij afhalen.

 

18 april 2020 geannuleerd

De TroostBoxX en Femke van Midden praatplaten zijn aanwezig op de Uitvaartbeurs Amsterdam 2020.

https://www.uitvaartbeurs.amsterdam/

 

7 maart 2020

De TroostBoxX en Femke van Midden praatplaten zijn aanwezig op de Uitvaartmarkt regio Harmelen. www.uitvaartmarkt2020.nl

Januari 2020

In de Klik van januari 2020 is er aandacht gegeven aan de TroostBoxX. zie blz 28

December 2019

TroostBoxX opgepimpt met de hoofdpersonen uit het Doorleefboek van 
Ellen Dreezens. https://www.doorleefboek.nl/

November 2019

Vakblad UItvaart besteedt aandacht onder noviteiten op blz 28 aan de TroostBoxX

 

12 sepember 2019

Vandaag aan de eerste uitvaartcentrum de TroostBoxX mogen leveren. Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer. Uitvaartbegeleiders kunnen de TroostBoxX gelijk inzetten waar nodig is.